Tarieven

ISSG hanteert een ALL IN tarief.

Hierin zit verwerkt:

  • De keuring
  • De certificering
  • De keuringsstickers
  • Voorrijkosten

ISSG berekent dus GEEN voorrijkostencertificeringskosten en reiskosten ( mits de keuring binnen een straal van 50 km vanaf Westervoort geschied, daarbuiten berekenen wij 0,28 cent/kilometer ). ISSG kan kleine reparaties uitvoeren, maar mocht er onverhoopt een draagbaar klimmaterieel en/of een elektrisch arbeidsmiddel worden afgekeurd dan word(en) deze niet in rekening gebracht. Verder kan onze keurmeester u van dienst zijn in het adviseren van de benodigde klimmaterialen ( trappen, ladders en (rol)steigers ), elektrische arbeidsmiddelen, hijs- en hefmiddelen en valbeveiligingsmiddelen.

De Certificering inclusief alle rapporten en keuringscertificaat(en) worden door ons kosteloos digitaal aangeleverd, zodat u alle documenten ten alle tijden kunt afdrukken of digitaal kunt inzien.

Graag maak ik voor u een passende offerte en/of afspraak om het geheel met u door te spreken en te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Ik verzoek u dan met ons telefonisch contact op te nemen 0651932204 en/of gebruik te maken van het contactformulier.

ISSG hanteert de goedkoopste prijs garantie. Dit houd in als u voor de keuring de prijs van de vorige keuring kunt overleggen dat wij zeker goedkoper zullen zijn. Uiteraard geldt dit als de te keuren materialen gelijk zijn gebleven ten opzicht van de laatste keuring en de vorige keuring niet door ISSG is uitgevoerd.

Helaas zijn we genoodzaakt een minimaal factuurbedrag van €75/ex. btw te gaan hanteren per 01-06-2023.

Scroll naar boven