Gastenboek

Deel Uw ervaringen met Inspection & Safety Service Gelderland.

Vaandel Vastgoed Schilderwerk schreef

Dit jaar voor het eerst het klimmateriaal laten keuren door ISSG.

Dat is zeer goed bevallen en de certificaten zijn digitaal aangeleverd.

Bedankt voor de goede service en tot 2015.

Studco Stiftlastechniek schreef 

We hebben dit jaar voor de eerste keer de steigers en trappen laten keuren door Issg en dat is zeer goed bevallen. Erg positief is dat we de certificaten de volgende dag al digitaal hebben ontvangen.

Issg is volgend jaar weer van harte welkom!

Fire Prevention|First Aid schreef 

Ook wij hebben onze trappen weer voor het tweede jaar laten keuren door ISSG, eenmaal in het systeem van ISSG dan wordt je gemaild dat de jaarlijkse keuring er weer aan zit te komen, erg makkelijk, keuring vind plaats op kantoor of op lokatie. Alle rapporten worden digitaal aangeleverd. Ook dit jaar bedankt Fire Prevention|First Aid Michiel weer voor zijn diensten en zien jou graag in 2015 voor de volgende keuring. Reijer Hoefakker Fire Prevention|First Aid

Rene Groeneveld schreef 

In het jaar 2013 hebben we weer een aantal multidisciplinaire oefeningen gehouden waarbij we graag gebruik maken van een LOTUS (Landelijk Opgeleid Tot Uitbeelding Slachtoffer)

Het gebruik van een LOTUS verhoogd de spanning en sensatie en brengt zo een een oefening naar een realistischer niveau…

SBN schilderwerken schreef

Allereerst wil ik Michiel van ISSG nogmaals bedanken voor de snelle en professionele service! Ik had ISSG al snel via Google gevonden en besloot om een aanvraag te mailen. Al snel kreeg ik hier gericht antwoord op. Kort na onze mail correspondentie konden we op korte termijn een afspraak maken om mijn klimmateriaal, op locatie te laten keuren.

Op locatie laten keuren was voor mij, en zal voor iedere zelfstandig ondernemer ideaal zijn, omdat je nergens heen hoeft met je klimmateriaal en dat scheelt een hoop tijd, gedoe en geld! De keuring verliep lekker vlot en voor ik het wist, waren al mijn spullen gekeurd! Kortom; ISSG is vooral erg professioneel en servicegericht ingesteld, maar de man zelf (Michiel) is een erg vriendelijk, rustig en meedenkend persoon. Succes met alles Michiel! En tot de volgende keer!

ISSG logo trans

Inspection & Safety Service Gelderland® (ISSG)         

Scroll naar boven